Söka produkter

Det finns fyra sätt att söka efter hundtillbehör på:

Sökord

Skriv in ett sökord i rutan och tryck retur eller klicka på förstoringsglaset. Får du för många svar så försök att snäva in din sökning genom att använda så specifika sökord som möjligt.

Genom att separera sökorden med AND och/eller OR så kan du få ett bättre sökresultat.

Kategorier

På den vänstra sidan har du Välj kategori. Här kan du leta i olika produktkategorier och underkategorier för att finna vad du söker.

Välj Varumärke

Är du på jakt efter hundtillbehör av ett visst varumärke så kan du i droppdown-listen Välj Varumärke välja det som du söker. Då får du upp alla produkter som vi har från den tillverkaren. När du valt Varumärke så kommer det fram en ny droppdownlista som säger Visa: Alla kategorier. Här kan du förfina ditt val genom att välja de kategorier som finns av det valda varumärket.

Användningsområde

Du kan också välja områden inom vilket man använder olika varor, som t ex jakt, apport, sök mfl. Detta gör du i droppdown-listen Användningsområden.

Gå till butiken!

Om Christer Wernborg

Ägare och VD för Häromi Hundtillbehör AB.
Det här inlägget postades i Webbutiken och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>